اعتراض تهران به ممانعت آمریکا از فعالیت ۳ دیپلمات ایرانی

وزارت خارجه ایران اقدام آمریکا در ممانعت از ادامه فعالیت سه نفر از کارکنان نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در نیویورک را محکوم کرد.

به گزارش مشرق، وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در بیانیه‌ای، تشدید محدودیت‌ها علیه نمایندگی دیپلماتیک ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک را محکوم کرد و خواستار مداخله جدی‌تر دبیرکل سازمان ملل برای جلوگیری از تضییع حقوق قانونی ایران شد.

در این بیانیه آمده است: اعمال محدودیت‌های گسترده در مورد محل سکونت دیپلمات‌های ایرانی و رفت و آمد آن‌ها، تشدید محدودیت‌ها در مورد حساب‌های بانکی، و اعمال محدودیت در مورد خریدهای روزانه از جمله فشارها و آزارهایی است که با هدف اخلال در ایفای وظایف متعارف و قانونی دیپلمات‌های ایرانی طراحی و اجرا شده است.

تصمیم وزارت خارجه آمریکا در ممانعت از ادامه فعالیت سه نفر از کارکنان نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در نیویورک، نقطه اوج قانون‌شکنی و نقض تعهدات دولت میزبان از سوی آمریکا به شمار می‌آید که شایستگی دولت آمریکا برای میزبانی این سازمان را بیش از پیش زیر سوال می‌برد.

این تصمیم که بنا بر استدلال‌های واهی و ادعاهای بی‌اساس اتخاذ شده است، نه تنها نشانه آشکار دیگری از خصومت و دشمنی تصمیم‌گیران سیاسی آمریکا با ملت ایران است بلکه نقض فاحش اصول و اهداف منشور ملل متحد و تضییع حقوق حاکمیتی دولت ایران محسوب می‌شود.

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ضمن محکوم‌کردن شدید اقدام دولت آمریکا در ممانعت از ایفای وظایف قانونی سه نفر از اعضای هیات نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در نیویورک، تاکید دارد که این اقدام، عملی متخلفانه و غیرقانونی است که نقض صریح و فاحش تکالیف دولت آمریکا ذیل عهدنامه مقر محسوب شده و مستوحب مسئولیت بین‌المللی دولت آمریکا است.

تشدید موارد سوءاستفاده دولت آمریکا از موقعیت میزبانی دبیرخانه سازمان ملل متحد برای اعمال فشار علیه کشورهای عضو نقض صریح مفاد عهدنامه مقر به‌ویژه بخش ۸ آن است، کارآیی و کارآمدی این سازمان را دچار اخلال می‌کند و اعتبار و جایگاه شخص دبیرکل به‌عنوان بالاترین مرجع اداری این سازمان را نیز مخدوش می‌کند.

وزارت امور خارجه با یادآوری مسئولیت‌های دبیر کل سازمان ملل متحد به‌عنوان مرجع امضاء‌کننده عهدنامه مقر از طرف دولت‌های عضو سازمان، خواستار مداخله وی برای جلوگیری از تداوم قانون‌شکنی و تضییع حقوق قانونی دولت ایران می‌باشد.

جمهوری اسلامی ایران همچنین با هشدار نسبت به عادی‌شدن نقض تعهدات دولت مقر در صورت بی‌تفاوتی دولت‌های عضو سازمان ملل، بر ضرورت واکنش همه دولت‌های مسئولیت‌شناس در قبال نقض عهد دولت آمریکا تاکید می‌کند.

جمهوری اسلامی ایران به تلاش‌های خود جهت احقاق حقوق حاکمیتی خود و پاسخگو کردن آمریکا به‌خاطر نقض‌های مکرر و مستمر تعهداتش ذیل عهدنامه مقر ادامه خواهد داد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 14
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 10
  • IR ۱۵:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۰
    1 4
    خب ما هم در سفارت سویس ببندیم توش امریکایی
    • IR ۱۷:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۰
      2 3
      اونا ضرر نمیکنن .. فقط ما ضرر میکنیم
    • IR ۱۷:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۰
      2 4
      اون دوران تمام شد ... دیگه بود و نبود ایران برای دنیا هیچ اهمیتی نداره
    • IR ۱۰:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۱
      0 0
      با دست پس می دهند و با پا پیش می کشند . بیخود کردی که گفتی بود و نبود ایران فرقی نمی کند .
  • IR ۱۵:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۰
    1 6
    آخه مسأله اینکه که دیپلمات نیستم.
  • IR ۱۷:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۰
    3 4
    مگه ایران اجازه میده امریکایی به کشورمون بیاد ؟؟ مگه امریکا داخل ایران دیپلمات داره ؟؟ من اگه جای امریکا بودم کل ایرانی ها رو از امریکا بیرون میکردم ... نمیشه که شعار مرگ و نابودی بر علیه ش بدیم و اونم کاری بهمون نداشته باشه
    • US ۱۹:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۰
      0 1
      تو نقش ترامپ رو خوب بردی بازی کنی! آنهایی که مرگ گفتند امثال تو بودند و هستند چون منافع و جیب شما ها به منافع ملی ارجحین دارد ، بله اشتباه آمریکا در نگهداری آقازاده ها و ابتکار ها اشتباه هست
    • IR ۰۳:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۱
      0 0
      ۱۷:۳۵ و ۱۹:۲۸ واقعا نمی‌فهمند یا خودشان را زدند به نفهمی؟
    • حامد IR ۰۷:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۱
      2 0
      چه تفکر احمقانه ای دارید. یعنی چون ما شعار مرگ بر آمریکا یم دهیم آمریکا با ما کار داره!؟ چین و روسیه هم شعار مرگ بر آمریکا می دهند؟ حتی اروپا! که با اونا هم در افتاده؟ ما شعار مرگ بر آمریکا می دهیم چون آمریکا علیه ما فعالیت می کنه قبل از شعار مرگ بر آمریکا هم آمریکا علیه ایران بود. علت این شعار دشمنی های آمریکا با ایران است. آمریکا غلط کرد در امور ایران دخالت کرد و به ایران حمله نظامی کرد. از نظر امثال شما کسی که مورد تجاوز قرار می گیره باید اعتراض نکنه و از تجاوز لذت ببره و اگه اعتراض کنه می گویند چون اعتراض کردی این بلا سرت اومد. لذت ببرید
  • سرمدی US ۰۵:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۱
    0 0
    لعنت بر رژیم تروریست عامریکا ولی این دیپلمات‌ها را هم امیدوارم که وجه ما را با رفتن به کاستکو و خرید سوغاتی خراب نکنن
  • تینا IR ۰۶:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۱
    0 1
    پول این همه خرید روزانه اقلام لوکس از کجا میاد؟ چرا اینقدر خرید میکنن و خوشدمیگذرونن این مثلا دیپلماتها
    • IR ۱۰:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۱
      0 0
      پول هواپیمای شاه از کجا آمده بود که به خاطر یک پماد به اروپا پرواز کرد و برگشت ؟ یا پول مقر منافقان از کجا می آید که به اتحادیه اروپا رشوه می دهد تا مریم منافق سخنرانی کند ؟
  • حامد IR ۰۷:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۱
    1 0
    اینا همه در دولتی اتفاق می افتد که با شعار و تفکر آشتی با جهان و مذاکره به قدرت رسیده اند. این نشون می ده اصلاح طلبان هر چقدر هم التماس آمریکا کنند و در برابر آمریکا سجده کنند بازهم این جور با آنها برخورد خواهد شد. اگر این اتفاق در دوره امثال جلیلی یا رئیسی می افتاد اصلاح طلبان نعره ها می زدند !
  • IR ۰۸:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۱
    0 0
    مثل اینکه کتک بدی خوردند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس